Automatska prijava u VELUMrent

VELUMrent prijava

Od jučer je dostupna nova funkcionalnost – link za automatsku prijavu u VELUMrent – koja će uštedjeti svima koji redovito pristupaju VELUMrentu puno vremena (što je još novo provjerite u dnevniku VELUMrent nadogradnji).

Link za automatsku prijavu u VELUMrent je zamišljen kao web adresa putem koje korisnik dobije direktan pristup VELUMrentu i tako zaobiđe cijeli proces prijave i unosa korisničkih podataka.

Kako aktivirati i iskoristiti automatsku prijavu?

Za automatsku prijavu potrebno je:

  1. Kopirati sljedeći link u web preglednik: http://www.velumrent.com/Login.aspx?username=YOUR_USERNAME&password=YOUR_PASSWORD
  2. Umjesto YOUR_USERNAME teksta u linku upisati korisničko ime vlastitog VELUMrent računa, a umjesto YOUR_PASSWORD teksta upisati lozinku istog VELUMrent računa.
  3. Snimite taj link u Zabilješke (bookmarks) web preglednika kako nikada ne bi bili dalje od jdnog klika od njega.

Od sada svaki put kada kliknete na tu zabilješku (bookmark) automatski ćete biti usmjereni i prijavljeni u VELUMrent bez potrebe da trošite vrijeme na ukucavanje korisničkih podataka.

Automatski unos korisničkog imena

Ako se ne želite automatski prijavljivati u VELUMrent možete i dalje koristiti standardni link koji će vas odvesti do stranice za prijavu, ili prilagođeni link za automatsku prijavu koji će za vas popuniti samo polje korisničkog imena a polje za lozinku ostaviti prazno i vama za ručni unos. Unijeti samo korisničko ime možete putem ovog linka:

http://www.velumrent.com/Login.aspx?username=YOUR_USERNAME

Sigurnost

Prijava putem linka za automatsku prijavu nije ništa manje sigurna od dosadašnje “obične” VELUMrent prijave. Jedino što bi trebali paziti je da netko ne dobije neovlašteno pristup zabilješkama (bookmarkima) i linku u kojem se nalaze podaci vašeg korisničkog računa.

Nadamo se da će vam ova funkcionalnost dodatno ubrzati i olakšati dnevno poslavanje i rad sa VELUMrentom.

Leave a Reply