Iznajmljivači 2.0 – blog za privatne iznajmljivače

Iznajmljivači čuvajte se email prijevara | Iznajmljivači 2.0

Naša glavna misija je ponuditi i stalno razvijati kvalitetno softversko riješenje za vođenje smještaja privatnih iznajmljivača. Nadamo se da ćemo na taj način indirektno utjecati i poboljšati hrvatsku turističku ponudu i poslovanje privatnih iznajmljivača.

Kako sam softver nije dovoljan za ostvarenje tog cilj odlučili smo pokrenuti i blog namjenjen privatnim iznajmljivačima. Blog će pokrivati sve od primjera iz prakse domaćih iznajmljivača do svjetksih trendova, sa posebnim naglaskom na primjenu modernih tehnologiju u postizanju bolje popunjenosti. Uz primjere i savjete možete očekivati i recenzije raznih aplikacija koje na ovaj ili onaj način imaju određenu ulogu u dnevnom poslovanju turističkih djelatinika.

Blog je otvorenog tipa što znaći da svatko tko želi može doprinjeti svojim znanjem i iskustvom i na taj način pomoći drugima kroz pisanje tekstova ili komentiranjem istih.

Blog se nalazi na sljedećoj adresi:

www.iznajmljivaci20.com 

One Response to “Iznajmljivači 2.0 – blog za privatne iznajmljivače”

  1. florin says:

    Pozdrav svima

      Nudim kredite u rasponu od 100.000 eura do 500 milijuna eura za pojedince i tvrtki u financijskim teškoćama za kamatnu stopu od 2%. Napišite samo na ovoj adresi (stephane-petibon@outlook.fr) ako stvarno trebate kredit. Za razliku od nekih tvrtki, specijalizirana sam samo u online kreditno poslovanje, osobni zajmovi, refinanciranje svoj ​​posao, home zajam, što znači da dajem klijentima poštovanje, ljubaznost i usluga koje oni zaslužuju. Kao ovlašteni i odobreni vjerovniku, ja stručnost kako bi svoje poslovanje (aktivnosti) rasti, napredovati i ostati financijski pluta (vrlo aktivan). Dakle, ako ste u potrazi za novcem, sve više bori on-line i danas, jer možete početi brigu o svojim osobnim i poslovnim problemima. Morate napraviti kredit, ti si zaglavi zabranjuje banku i nemate korist banke ili bolje imati projekt i potrebu financiranja, loše kreditne ili treba novac da plati račune, sredstva uložiti na posao. Dakle, ako vam je potreban kredit ne ustručavajte se kontaktirati me za više informacija o mojim uvjetima. Kontaktirajte me putem e-maila: (stephane-petibon@outlook.fr)

Leave a Reply