Prijavite se odmah!

Start

VELUMrent pretplata

0,00 kuna mjesečno

Premium

VELUMrent pretplata

75,00 kuna mjesečno

Premium Plus

VELUMrent pretplata

175,00 kuna mjesečno
  • Ograničenje od 3 sobe/apartmana
  • Neograničen broj korisnika i rezervacija
  • Jednostavan sustav izračuna cijena rezervacija
  • Nedostatak dodatnih servisa
  • Neograničen broj soba/apartmana i rezervacija
  • Neograničen broj korisnika
  • Napredni sustav izračuna cijena rezervacija
  • Dodatni servisi za rezervacije
  • Besplatne buduće nadogradnje određenih funkcionalnosti
Isprobajte VELUMrent besplatno i bez obaveza prvih 30 dana!

Odabirom Premium Plus pretplate možete potpuno besplatno isprobati sve funkcionalnosti VELUMrenta u periodu od 30 dana. Tek nakon tog perioda i ukoliko ste zadovoljni s VELUMrentom biti će potrebno izvršiti uplatu i produžiti Premium Plus pretplatu. Za i poslije vremena trajanja probnog testiranja VELUMrenta u svakom trenutku možete aktivirati, promijeniti ili otkazati trenutnu pretplatu. A za brzo isprobavanje VELUMrenta bez ostavljanja vaših osobnih podataka tu je Start pretplata.

Da li postoje neki dodatni troškovi uz navede cijene pretplata?

Izložene cijene su jedini trošak o kojem morate brinuti. Za razliku od drugih sličnih rješenja mi vam nećemo naplatiti troškove registracije, prekida pretplate ili vas natjerati da potpisujete dugoročno obvezujuće ugovore prema nama.

Prelazak između postojećih modela pretplate također se ne naplaćuje i možete ih odraditi kada i koliko god puta želite.

Jednom kada otkažete svoju pretplatu možete biti sigurni da vam od nas više neće doći novi račun na naplatu. Odgovorni ste samo za uplate koje ste već obavili do trenutka otkazivanja pretplate.

Također važno je napomenuti da ne uzimamo nikakvu proviziju na broj ili dužinu rezervacija koje ostvarite putem VELUMrenta.

Da li nudite povrat novca?

Da, povrat novca možete zatražiti u roku 30 dana od vaše prve uplate. Da biste zatražili povrat dovoljno nam je poslati email sa razlogom otkazivanja i traženja povrata. Međutim, uzmite u obzir da nudimo besplatnu i potpuno funkcionalnu verziju VELUMrenta koju predlažemo da isprobate i vidite da li vam odgovara prije odluke o aktiviranju Premium pretplate.

Koja su ograničenja besplatne (Start) verzije VELUMrenta?

VELUMrent Start pretplata nudi većinu funkcionalnosti koje nudi i Premium verzija. Glavna razlika je u limitu od 3 smještajne jedinice (sobe, apartmana, kuće) koje je moguće voditi sa Start pretplatom te nedostatak naprednog modula za izračun cijena rezervacije i dodatnih usluga za rezervacije. Također kod budućih nadogradnji VELUMrenta postoji mogućnost da neke naprednije funkcionalnosti budu samo djelomično dostupne Start pretplatnicima, dok će Premium Plus pretplatnicima sve nadogradnje biti u cijelosti dostupne bez posebne naknade.

Ukoliko odlučite preći sa Premium na Start pretplatu nećete izgubiti vaše podatke (ukoliko imate više od tri smještajne jedinice), već će “višak” podataka biti sakriven i nedostupan za pregledavanje i promjene. Sa ponovnom aktivacijom Premium pretplate svi podaci postaju ponovno dostupni na korištenje.

Da li je moguće naknadno proširivanje VELUMrent računa i koliko košta?

Da, moguće je. U bilo kojem trenutku možete dodati nove smještajne jedinice i na taj način sa VELUMrentom pratiti povećanje vaše ponude (za koju se nadamo da će se dogoditi). Mi vaše povećanje nećemo pokušati iskoristiti i naplatiti vam dodatne naknade za nove korisnike, goste ili smještajne jedinice.

Sa VELUMrentom svako novo povećanje sa vaše strane rezultirat će nultim povećanjem cijena ss naše strane.

Da li nam možete poslati ponudu/predračun?

Da biste zatražili ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu dovoljno je na vrhu ove stranice odabrati neki od ponuđenih modela pretplata i unijeti vaše podatke. Nakon toga će Vam ponuda automatski biti poslana na email adresu.

Imate pitanje na koje nismo odgovorili? Kontaktirajte naš prodajni odjel za više informacija.