Podaci o popunjenosti dostupni su svima u realnom vremenu

VELUMrent omogućuje svim članovima tima istovremeni rad sa rezervacijama i pripadajućim podacima. Sve promjene se odmah spremaju u zajedničku online bazu podataka zbog čega ne postoji mogućnost duplih rezervacija (double booking) za isti termin i smještaj.

Kako je VELUMrent online servis, uklonjena je potreba za sinkronizacijom podataka između radnih mjesta i računala te zasebni komunikacijski kanal za suradnju oko rezervacija između vas i vašeg tima.

Zbog svega navedenog i činjenice da je broj korisnika koji mogu pristupiti jednom VELUMrent računu neograničen, rad s većim timovima ljudi nikad nije bio jednostavniji i manje vremenski zahtjevan.

Sve bitno nalazi se na jednom mjestu

Učinite VELUMrent središnjim mjestom za sve bitne podatke vezane za vaše rezervacije.
Priložite ponude, ostavite komentare ili upozorenja za svaku pojedinačnu rezervaciju i gosta.

Na ovaj način će Vaš tim odmah i na jednom mjestu imati sve potrebne podatke vezane za svaku rezervaciju što će rezultirati bržim procesom iznajmljivanja i smanjivanjem nepotrebne komunikacije te njezinog troška.

Ponudite izbor i povećajte broj rezervacija

Istraživanja su pokazala kako će se većina gostiju pokušati prilagoditi slobodnim terminima iznajmljivača ako im željeni termin nije slobodan.

Javni Prikaz u VELUMrentu dizajniran je upravo kako bi iskoristi tu fleksibilnost gosta/agencija i omogući im širi i kvalitetniji uvid u slobodne termine oko željenog datuma i smještaja. Ovakav uvid i slobodu izbora gost ne može dobiti niti na jedan drugi način.

Osim kompletnog stanje vaše ponude, kroz Javni Prikaz gost ili agencija mogu napraviti upit ili rezervaciju i to bez direktnog kontakta sa vlasnikom. Osim što će to smanjiti troškove komunikacije na obje strane smanjuje se i vrijeme koje je potrebno da gost primi ponudu i odluči se o željenom terminu i smještaju.